Τι είναι το PHYGITAL CONCEPT και το PHYGITAL PUBLISHING

Τα δύο προϊόντα μας

(View English Version)


Η ιστορία μας ξεκινά από μια περίεργη και χαριτωμένη συζήτηση. Η  Γεωργία είπε ότι υπάρχουν δύο παράλληλες πραγματικότητες. Από τη μία ο πραγματικός κόσμος και από την άλλη ο ψηφιακός. Αυτές οι δύο πραγματικότητες πάνε χέρι με χέρι. Ζούμε ταυτόχρονα ως κοινωνικό άτομο αλλά και ως ψηφιακή οντότητα, αναπτύσσουμε τουλάχιστον δύο διαφορετικές συμπεριφορές.

Είναι αλήθεια ότι αν σκεφτούμε, το πώς ενεργούμε στην καθημερινή μας ζωή, θα διαπιστώσουμε ότι έχουμε δύο διαφορετικές ζωές. Εμπλεκόμαστε με τον ψηφιακό κόσμο όταν αναζητούμε πληροφορίες, παίζουμε παιχνίδια, επικοινωνούμε. Αλλά επίσης, έχουμε μια πραγματική ζωή όταν κάνουμε υπαίθριες δραστηριότητες, αθλούμαστε, ταξιδεύουμε.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η συζήτηση, μπορεί πάει πολύ μακριά. Δεν είναι και τόσο βολικό να συνειδητοποιείτε ότι έχετε περισσότερες από μία ζωές να ζήσετε ταυτόχρονα!


Ωστόσο, υπάρχει ένα ενδιαφέρον μέρος αυτής της διαπίστωσης.


Όλοι έχουμε ένα κινητό τηλέφωνο και με αυτή τη συσκευή, συνδεόμαστε πάντα με το Διαδίκτυο. Έτσι, είναι σύνηθες να αναζητούμε πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Παραδείγματος χάριν, κοιτάμε μια αφίσα. Αν βρούμε συναρπαστικό το περιεχόμενο της αφίσας είναι πιθανό να αρχίσουμε να ψάχνουμε στη Google για περισσότερες πληροφορίες.

Αν, όμως εξετάσουμε την κατάσταση από την πλευρά του διαφημιζόμενου, υπάρχει ένα ελάττωμα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως αν κάποιος ψάξει αυθόρμητα στο διαδίκτυο θα βρει τις σωστές πληροφορίες. Για αυτό το λόγο είναι κοινή η χρήση των κωδικών QR στις αφίσες.  


Αντί να ψάξει κανείς στο Google μπορεί να σκανάρει το QRcode και να βρει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Αυτό είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους και πιο επωφελές για τους διαφημιζόμενους. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας πυρήνας για ό,τι αποκαλούμε "PHYGITAL MARKETING". Πρόκειται για τη δημιουργία εκστρατειών που συνδυάζουν PHYsical και diGITAL ενέργειες.

Αυτός είναι ο καμβάς του "PHYGITAL CONCEPT". Η ιδέα είναι η διάδοση του διαδικτυακού περιεχομένου στον εκτός σύνδεσης (offline)  κόσμο. Η προσπάθειά μας είναι να δημιουργήσουμε υπηρεσίες που ενσωματώνουν online-offline δράσεις. Θέλουμε να αναπτύξουμε υπηρεσίες που ταιριάζουν σε συγκεκριμένους τομείς ή αγορές.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε κάνει πολλά για δύο διαφορετικούς, αλλά κατά κάποιο τρόπο σχετιζόμενους, κλάδους. Από τη μία πλευρά ο εκδοτικός τομέας και από την άλλη οι ιστότοποι (website), η δημοσίευση και ο διαμοιρασμός περιεχομένου.


Σχεδιάζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για:


-- Καμπάνιες marketing και branding

-- Βελτίωση των πωλήσεων

-- Να δημιουργήσουν δίκτυα με τους δυνητικούς πελάτες τους


Επιπλέον, παρέχουμε:


-- Εύκολα στην εκμάθηση προϊόντα

-- Διαδικασίες που μπορούν να παράγουν γρήγορα αποτελέσματα για τον πελάτη

-- Παραμένουμε στο πλευρό του πελάτη μας και προσαρμόζουμε τις τεχνολογίες μας στα προβλήματά του.


PHYGITAL CONCEPT ΓΙΑ Ιστοσελίδες & Ηλεκτρονικά Καταστήματα (PWC)


Γιατί χρειάζεστε έναν ιστότοπο;

Αυτή είναι η πρώτη μας ερώτηση προς έναν νέο πελάτη. Είναι σύνηθες να μην μπορούν να απαντήσουν ικανοποιητικά. Καταλαβαίνουν όμως ότι ο δικτυακός τόπος αποτελεί μέρος της ψηφιακής τους εικόνας. Γνωρίζουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα φυλλάδιο ή μια αναφορά. Έτσι, μια φανταχτερή ιστοσελίδα βασισμένη σε ένα εξαιρετικό template συχνά δεν είναι αρκετή για να αναδείξει τις πραγματικές αξίες μιας επιχείρησης.

Οι αξίες τηε εταιρείας και η στρατηγική branding πρέπει να αφορούν σε κάθε ενέργεια της επιχείρησης.


Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μπουκέτο λύσεων για τον σκοπό αυτό.


Στο επίκεντρο του PWC βρίσκεται το «STORIES-EDITOR». Το εργαλείο για την ανάπτυξη  και επεξεργασία περιεχομένου. Οι ιστορίες (stories) Μπορούν να έχουν διαφορετικές χρήσεις στον ιστότοπο. Συχνότερο είναι είναι για τα άρθρα ή τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο (Blog).

Όταν δημιουργείτε μια νέα ιστορία, το «STORIES-EDITOR» παράγει ένα QRcode. Αυτό το QRcode συνδέεται με τη συγκεκριμένη ιστορία. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα QR για την ίδια ιστορία. Αυτό θα σας είναι χρήσιμο όταν θελήσετε να διαδώσετε την ιστορία σε διάφορα μέσα π.χ. φυλλάδια, αφίσες, διαφημίσεις κ.λπ. Αργότερα μπορείτε να ελέγξετε τα αναλυτικά στοιχεία και να διαπιστώσετε πώς λειτουργεί το κάθε μέσο.


Οι ιστορίες μπορούν να λειτουργήσουν ως «LANDING PAGES». Αυτές είναι ένα εργαλείο για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ανάπτυξη ενός δικτύου δυνητικών πελατών.


Οι ιστορίες μπορούν να λειτουργήσουν ως “NEWSLETTERS”. Μπορείτε να επιλέξετε και να στείλετε οποιαδήποτε ιστορία ως newsletter στα δίκτυά σας. Αργότερα μπορείτε να ελέγξετε στα analytics τι συμβαίνει με τα Newsletters, τις Landing Pages και τα Story σας.


Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μυστικό του PWC. Υπάρχει μόνο ένα διαχειριστικό περιεχομένου για πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Το μαθαίνετε και αυτό είναι όλο. Είστε έτοιμοι να εργαστείτε παραγωγικά.


Ως συμπέρασμα, το PWC είναι εύκολο στην εκμάθηση διαχείριση περιεχομένου και με αυτό παράγετε:

-- Αναρτήσεις στο ιστολόγιο, άρθρα που μπορείτε να μοιραστείτε online και offline

- - Landing Pages για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη δημιουργία δικτύων δυνητικών πελατών

-- Newsletters για τα δίκτυά σας

-- Άρθρα που αφορούν μόνο σε συγκεκριμένα δίκτυα

-- Analytics σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου


PHYGITAL PUBLISHING


Είμαστε εξοικειωμένοι με τους δύο διαφορετικούς τύπους βιβλίων, τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά βιβλία. Καθένα από αυτά έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σχετικά με τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:


- Η δυνατότητα των συσκευών να αποθηκεύουν πολλούς τίτλους. Μια τυπική οικιακή βιβλιοθήκη μπορεί να αποθηκευτεί σε μια συσκευή.

- Μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος της γραμματοσειράς και να βοηθήσουν την ανάγνωση.

- Δυνατότητα αναζήτησης.

- Οι αναγνώστες μπορούν να κρατούν σημειώσεις.


Τα δύο διαφορετικά είδη βιβλίων είναι δύο ξεχωριστά προϊόντα.

Πρόσφατα, ορισμένα βιβλία κυκλοφορούν με τυπωμένους πάνω τους QRcodes. Αυτοί διασυνδέουν το βιβλίο με επιπλέον περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον τέχνασμα μάρκετινγκ, να προσφέρουν επιπλέον περιεχόμενο για να βελτιώσουν τις πωλήσεις. Θυμάμαι τα βιβλία με cd-rom ή μουσικά δώρα κατά την πρώτη δεκαετία του 2000.

Αλλά γιατί να μην προχωρήσουμε και παραπέρα;


Η ηλεκτρονική έκδοση ενός βιβλίου μπορεί να διαχειριστεί περισσότερα εκτός από κείμενο ή εικόνες. Οι σύγχρονες συσκευές μπορούν να αναπαράγουν ένα βίντεο, να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες, να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα, να συνδέονται στο διαδίκτυο, μπορούν να κάνουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Έχουμε αναπτύξει ένα διαδικτυακό εργαλείο που βοηθά τους εκδότες, και τους συγγραφείς να ενσωματώσουν πολυμέσα, αλληλεπιδράσεις και μικροεφαρμογές στα βιβλία. Οι αναγνώστες των βιβλίων έχουν πρόσβαση σε αυτό το βελτιωμένο βιβλίο μέσω της διαδικτυακής μας εφαρμογής για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων.


Ποια είναι όμως τα οφέλη του εκδότη που συνδέει ένα βιβλίο με «αλληλεπιδράσεις»;

-- Προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο στον αναγνώστη. (Ήχοι, βίντεο, χάρτες, σημειώσεις κ.λπ.)

-- Οι αναγνώστες επικοινωνούν απευθείας με τον συγγραφέα, ή τον εκδότη.

-- Συλλέγει δεδομένα (ανώνυμα) σχετικά με τη χρήση των βιβλίων από την κοινότητα.των αναγνωστών

-- Επιτρέπει στην κοινότητα των αναγνωστών να ξεκινήσει συζητήσεις ή να δημιουργήσει φόρουμ.

-- Κάθε τίτλος βιβλίου γίνεται ένας κόμβος που διασυνδέει τα μέλη της κοινότητας.

-- Προωθεί άλλα βιβλία δημιουργώντας συνδέσμους προς αυτά.

Υπάρχουν και άλλα και εξαρτώνται από τις αλληλεπιδράσεις που ο εκδότης θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει.


Τι συμβαίνει όμως με τα έντυπα βιβλία;


Σε αυτό το ερώτημα απαντά το "PHYGITAL PUBLISHING". Κάθε βιβλίο συνοδεύεται από ένα ειδικό QRcode που συνδέει το βιβλίο με το επιπλέον περιεχόμενο.

Με το «PHYGITAL PUBLISHING» κάθε πρόσθετο που δημιουργεί ο εκδότης είναι διαθέσιμο ακόμα και στα έντυπα.


Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά στην εμπειρία ανάγνωσης των βιβλίων των βιβλίων.

Το PHYGITAL PUBLISHING δημιουργεί νέες συνήθειες και διερύνει την αγορά των βιβλίων. Επιπλέον είναι απούτως χρήσιμο σε τομείς όπως η εκπαίδευση, αφού ο εκδότης βιβλίων ή σημειώσεων μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλές αναπαράστασεις της πληροφορίας.

We use cookies to personalize content and experience and analyze our traffic. We don't share any information with third parties. Google, youtube, and Facebook may collect some information. We are using google analytics, google maps, google fonts, Facebook pixel, and youtube video player. If you continue to use pubbuh.com, you agree with our terms.Ok